Mijn naam is Mark, ik woon in het prachtige Beekdaelen in Zuid Limburg en eigenaar van Trainingsschool AW-Nuth . Thuis word ik omringd door vrouwen, mijn vriendin, twee dochters en onder andere onze hond Bo (Border Collie).

Ik ben dol op alle dieren, maar honden fascineren mij het meest. Het zijn de meest trouwe, onbaatzuchtige en sterke wezens die ik ken. Al langere tijd was ik van plan om iets totaal anders te doen dan mijn kantoorbaan, echter heb ik nooit écht de tijd genomen om er serieus werk van te maken. Met de komst van een nieuwe hond ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in hondengedrag en de beste methode om een hond op te voeden.

Op deze manier ben ik uiteindelijk bij de opleiding van Anniek Winters uitgekomen, met name omdat haar methode mij ontzettend aansprak. Het is ontzettend gaaf om te ervaren wat toepassen van de methode van Anniek op korte termijn kan veranderen in het leven van jouw hond, maar ook van jouzelf! Je leert niet alleen hoe jij de beste (bege)leider van jouw hond kan worden, maar zet tevens jouw bewustzijn aan het werk. Dit veranderde mijn kijk op het leven nog verder.

Tijdens de opleiding ben ik met Anniek in gesprek geraakt over de trainingsscholen en dit sloot perfect aan bij mijn eigen plannen: het werken met en voor zowel honden als mensen.

Het is mijn passie om zowel honden als mensen te helpen bij het verbeteren van hun onderlinge relatie. In mijn werkverleden haalde ik ontzettend veel plezier uit het verbeteren van omstandigheden van mensen, waardoor zij meer konden genieten van elke dag.

Leven in het hier en nu en genieten van eenvoudige dingen, zo leven onze honden. Laten we proberen hier iets van te leren en dit zelf ook meer te doen. Ik zie er in ieder geval naar uit jou hiermee te helpen!

Hopelijk tot snel!